Зміївська районна рада

15.11.2018

Переглядів: 407

15 листопада 2018 року в Слобожанському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 7 «Колосок» відбулися урочистості з нагоди відкриття міні-проекту «Садочок - простір дружній до дитини», переможця  обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє» у 2018 році. 

У рамках проекту було закуплено для облаштування  ігрової кімнати м’які модулі: комплект дитячих меблів «Куточок», конструктор «Будівельник-3», смуга перешкод  та гімнастичний  інвентар: м’ячі, стрибунці, канат. Також для сенсорної кімнати було закуплено програмне забезпеченням корекційно - розвиткового характеру «Живий звук».

Реалізація даного проекту стала можливою завдяки співпраці батьківської ради Слобожанського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 7 «Колосок», Харківської обласної та Комсомольської селищної рад. Всього на придбання було витрачено 52,6 тис. грн., з них 26,3  грн. виділено  з обласного бюджету, 23,7 тис. грн. з селищного бюджету, 2,6 тис грн.-  батьківські кошти.

Сертифікат переможця дітям вручила депутат Харківської  обласної  ради Валерія Мураєва. В святкуванні взяли  участь Комсомольській селищний голова Дмитро Діхтяр, представники батьківського комітету.

   



« повернутися до списку новин