Зміївська районна рада

12.01.2017

Переглядів: 664

УВАГА!!! Запрошуємо громадські організації, органи самоорганізації населення, ініціативні групи громадян, ОСББ Зміївського району до участі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2017 році.

Відповідно до Положення про конкурс до розгляду приймаються міні-проекти за такими номінаціями:

- «Енергоефективність та енергозбереження» (заміна старих вікон і дверей на енергозберігаючі; утеплення приміщень соціальної сфери та житлових будинків; заміна систем опалення; заміна систем освітлення приміщень та вулиць у населених пунктах; впровадження інших інноваційних енергозберігаючих технологій);

- «Чисте довкілля» (будівництво та реконструкція водозабірних споруд, водопровідних та каналізаційних очисних споруд із застосуванням новітніх технологій та обладнання, зокрема у сільській місцевості; упорядкування зон санітарної охорони джерел питного водопостачання; впровадження технологій та обладнання установок доочищення питної води; облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів; здійснення інших заходів, спрямованих на поліпшення екологічної ситуації на території громади);

- «Добробут громад» (благоустрій територій громад; облаштування сенсорних кімнат, приміщень для психологічної реабілітації дітей-інвалідів та їх батьків, центрів громадських ініціатив, гармонійного розвитку та комунікації, соціальної адаптації людей похилого віку, дітей, молоді, майстерень для відновлення народних традицій; тощо).

Загальний обсяг фінансування міні-проектів становить до 200,0 тис. грн.

Детальну інформацію щодо проведення Конкурсу в 2017 році розміщено на веб-сайті Харківської обласної ради http://www.oblrada.kharkov.ua/ в розділі «Конкурси, гранти» рубрики «Конкурс міні-проектів «Разом в майбутнє». Також на веб-сайті обласної ради за посиланням http://www.oblrada.kharkov.ua/konkurs/ можна ознайомитись із міні-проектами, що стали переможцями обласного конкурсу «Разом в майбутнє» у період з 2012 по 2016 роки в розрізі всіх районів та міст Харківщини.

Прийом та реєстрація міні-проектів проводиться секретаріатом Конкурсного комітету з 28 грудня 2016 року по 28 лютого 2017 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 09-00 до 18-00, у п’ятницю - до 16-45, за адресою: м. Харків, площа Свободи, буд. 5, Держпром, 1-й під’їзд, 2-й поверх, виконавча дирекція Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. Контактні телефони секретаріату Конкурсного комітету: (057) 70514-26, 700-31-28.

Завантажити бланки документів для подачі міні-проектів на конкурс можна завантажити тут.

На нашому сайті у розділі «Реалізація міні-проектів обласного конкурсу «Разом в майбутнє» можна переглянути перелік міні-проектів – переможців 2016 року в Зміївському районі та фото-звіти з урочистостей з нагоди відкриття проектів.

Довідки за телефоном: (05747) 3-19-17.

 



« повернутися до списку новин