Зміївська районна рада

04.08.2020

Переглядів: 898

У Зміївському районі триває реалізація мініпроєктів-переможців обласного конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє».

Станом на 01.08.2020 проведено відкриті торги через електронну систему закупівель Prozorro та укладено договори на закупівлю модульного скейт-парку для мініпроєкту «Створення скейт-парку – можливість підкорення нових вершин у спорті», а також комплекту комп'ютерного обладнання для мініпроєкту «Кабінет Захисту Вітчизни-осередок мужності, натхнення та патріотизму».

Для реалізації мініпроєкту «Садочок – простір, дружній до дитини – 2» придбано комп’ютерне обладнання, комплексна інтерактивна підлога та інтерактивна LCD панель діагоналлю 109 см.

Також триває облаштування спортивних майданчиків. За результатами спрощених процедур закупівель укладено договори на закупівлю спортивного майданчику з вуличними тренажерами на виконання мініпроєкту «Здоров'я нам і нашим дітям», спортивно-гімнастичного комплексу WORKOUT та рукоходу подвійного різнорівневого WORKOUT, а також укладено договір на закупівлю бордюрів, придбано гумову плитку та укладено договір про надання послуг з їх укладки відповідно до мініпроєкту «Спорт у будь-який час та без обмежень з майданчиком STREET WORKOUT».



« повернутися до списку новин