Зміївська районна рада

07.04.2020

Переглядів: 320

06 квітня 2020 року відбулася LXXІI позачергова сесія районної ради. В роботі сесії взяли участь 27 депутатів, які розглянули 11 питань порядку денного.

Депутати внесли зміни та доповнення до районної Програми підтримки та розвитку Комунального підприємства «Зміївське бюро технічної інвентаризації, землевпорядкування, містобудування та архітектури" Зміївської районної ради Харківської області на 2018-2020 роки, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2020-2022 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки. Відповідно до зазначених змін та доповнень до районних програм внесено зміни до районного бюджету.

Рішеннями ради затверджено Програму компенсаційних виплат перевізникам за безоплатний проїзд автомобільним транспортом окремих категорій працівників, які працюють на об’єктах інфраструктури, що забезпечують життєдіяльність Зміївського району на 2020 рік,  встановлено розмір кошторисної заробітної плати на 2020 рік при визначенні вартості робіт по будівництву, реконструкції та капітальному ремонту об'єктів, що проводяться за рахунок коштів районного бюджету, завершено приватизацію шляхом викупу об’єкту малої приватизації -вбудованих нежитлових приміщень на 1 поверсі житлового будинку за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Дудківка, вул. Зелена, буд. 2.

Одноголосно підтримали депутати звернення до голови Харківської обласної державної адміністрації щодо сприяння визначенню Комунального некомерційного підприємства «Зміївська центральна районна лікарня» Зміївської районної ради Харківської області опорним закладом охорони здоров’я, до Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо направлення частини екологічного податку на фінансування закладів охорони здоров'я для придбання необхідного обладнання.



« повернутися до списку новин