Зміївська районна рада

30.10.2017

Переглядів: 679

30 жовтня 2017 року у Бірківському ДНЗ (ясла-садок) Бірківської сільської ради Зміївського району Харківської області відбулися урочистості до 40-річчя відкриття дошкільного навчального закладу.

Під час святкування відкрито спортивну залу, яка стала справжнім домашнім куточком  як для дітей, так і для персоналу закладу. Завдяки реалізації міні-проекту «Здорові діти – щастя родини і нашої неньки України!» в рамках обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад   «Разом в майбутнє»  придбано сучасний спортінвентар для обладнання спортивного залу закладу. Депутат Харківської обласної ради Валерія Мураєва вручила сертифікат переможців завідувачу Бірківського ДНЗ (ясла-садок) Олені Гаврютіній. Валерія Олегівна зазначила, що обладнання спортивного залу закладу принесе користь не лише дітям, які на даний час відвідують заклад, а й дітлахам, які в майбутньому прийдуть до нього, що надасть їм можливість отримати навички і знання, які знадобляться їм у школі під час уроків фізичної культури та в подальшому дорослому житті.

В заході взяли участь депутати Харківської обласної ради Валерія Мураєва та Володимир Юрков, голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, Бірківський сільський голова Тетяна Давиденко, депутат Зміївської районної ради Андрій Бережний, ініціативна група міні-проекту, громадськість села.

Всіх гостей радо вітали вихованці та персонал закладу освіти святковим концертом.

        



« повернутися до списку новин