Зміївська районна рада

08.11.2017

Переглядів: 769

08 листопада 2017 року в с. Роздольне Таранівської сільської ради відбулися урочистості з нагоди відкриття нових дитячого та спортивного майданчиків. Роботи було виконано в рамках проекту - переможця обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє» - «Турбота про дітей та молодь сьогодні - кращій внесок у майбутнє».

Всього на реалізацію проекту витрачено 199,735 тис. грн., з них 99,867 тис. грн. виділено з обласного бюджету, 29, 96 тис. грн. – з бюджету сільської ради, 59,921 тис. грн. – спонсорські кошти фермерсього господарства «Альянс» та 9,987 тис. грн. – кошти ініціативної групи.

На свято до місцевих мешканців завітали голова голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, депутати Харківської обласної ради Володимир Юрков і Олена Пилипенко, Таранівський сільський голова Юрій Юрченко.  

Гості свята звернулися до присутніх зі словами привітань, ініціативна група подякувала за реалізацію проекту і висловила надію на подальшу співпрацю, а маленькі артисти представили до уваги гостей міні-виставу.

           



« повернутися до списку новин