Зміївська районна рада

08.02.2019

Переглядів: 494

08 лютого 2019 року відбулася LVIІ чергова сесія Зміївської районної ради VII скликання.

В засіданні взяли участь 24 депутати, депутат Харківської обласної ради керуюча справами районної ради Олена Пилипенко, голови місцевих рад, керівники структурних підрозділів Зміївської РДА.

На сесії розглянуто 39 питань порядку денного. Про стан експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування в зимовий період доповів  начальник філії “Зміївський райавтодор” ДП “Харківський  Облавтодор” Юрій Макаренко. Затверджено звіти постійних комісій районної ради і голови районної ради.

Депутати заслухали питання про виконання  Програми територіальної оборони Зміївського району Харківської області на 2017-2018 роки, Програми компенсації за пільгові перевезення окремих категорій громадян залізничним транспортом приміського сполучення у Зміївському районі на 2018 рік, Програми компенсації перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом у Зміївському районі на 2018 рік.

Внесли зміни та доповнення  до Програми підтримки  та розвитку Комунального підприємства «Зміївське бюро технічної інвентаризації» Зміївської районної ради Харківської області на 2018-2020 роки,  Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки, Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2019 рік, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки,  Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки,  Програми розвитку Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на 2019 рік,  Програми висвітлення діяльності Зміївської районної ради на 2019 рік, комплексної програми профілактики правопорушень в Зміївському районі на 2019-2021 роки, Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Зміївському районі на 2019-2023 роки. Всі ці зміни відображено в змінах до районного бюджету на 2019 рік.

Сесія затвердила Перелік підприємств, установ, закладів та інших організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району та Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району. Надано згоду на передачу та передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району у комунальну власність територіальної громади Зміївської міської ради матеріальних цінностей та на передачу в оренду об`єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста Зміївського району, дозвіл на списання з балансу Зміївського районного комунального підприємства містобудування та архітектури матеріальних цінностей.

Рішеннями сесії звільнено з посад директора Зміївського районного комунального підприємства містобудування та архітектури Качанову Ларису Миколаївну і директора комунального підприємства “Архітектурне бюро Зміївського району” Нестерцову Інну Михайлівну, оголошено конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу «Централізована бібліотечна система Зміївського району»; внесено зміни до статутів   Комунального некомерційного підприємства “Слобожанська районна лікарня” та комунального підприємства “Зміїв-сервіс”.

   



« повернутися до списку новин