Зміївська районна рада

30.12.2016

Переглядів: 684

30 грудня 2016 року відбулося новорічне свято в с. Черкаський Бишкин. Цього дня урочистості пройшли в приміщенні оновленого сільського клубу.

На початку святкового концерту за участі місцевої молоді перед громадою виступив Нижньобишкинський сільський голова, який привітав мешканців зі святами, прозвітував про роботу сільської ради в 2016 році. Серед іншого голова зазначив, що багато добрих справ зроблено завдяки співпраці з районним і обласним бюджетом. Капітальний ремонт опалювальної системи, проведення поточного ремонту стелі клубу та приміщення бібліотеки стало можливим завдяки перемозі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «РАЗОМ В МАЙБУТНЄ». Міні-проект «Щоб барвами засяяло село» загальною вартістю 199 тис. грн.  реалізовано за рахунок декількох джерел: 99,5 тис. грн. надійшло з обласного бюджету, 79,5 тис. грн. - з бюджету сільської ради, 9,72 тис. грн. – кошти ініціативної групи,  10,0 тис. грн. – спонсорські кошти ФГ Полька. Крім того, завдяки субвенції з районного бюджету виділено 67,5 тис. грн. на придбання ексклюзивного комплекту вбрання сцени та новорічних сценічних костюмів та 26,95 тис. грн. для побудови та створення системи електропостачання вуличного освітлення в с. Нижній Бишкин.

В урочистостях взяли участь голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва та  начальник відділу культури та туризму Зміївської РДА Олег Бідулін. Тетяна Володимирівна привітала громаду і побажала мешканцям села здоров’я, щастя, злагоди та нових перемог в наступаючому році,

   

 



« повернутися до списку новин