Зміївська районна рада

17.02.2020

Переглядів: 221

17 лютого 2020 року було проведено консультативно-дорадчу раду при голові Зміївської районної ради. В її роботі взяли участь голови місцевих рад Зміївського району.

Про особливості організації громадських робіт в радах району доповіла начальник Зміївської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Ніна Лисенко.

Про розробку та підготовку до впровадження спільного міні-проєкту, що передбачає співробітництво територіальних громад, надання фінансової підтримки (субвенції)  Зідьківською селищною та Бірківською, Борівською, Геніївською, Лиманською, Таранівською, Тимченківською та Шелудьківською сільськими радами комунальному некомерційному підприємству «Зміївська центральна районна лікарня» для покращення умов надання медичної, в т.ч. стоматологічної, допомоги сільським мешканцям розповіла голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва.  

На поширені питання щодо електронного декларування доповів головний спеціаліст-юрисконсульт виконавчого апарату районної ради Євген Олегович Штефан.



« повернутися до списку новин