Зміївська районна рада

16.01.2018

Переглядів: 640

16 січня 2018 року голова районної ради Тетяна Тімофєєва разом з керуючою справами, депутатом обласної ради Оленою Пилипенко та депутатом районної ради Андрієм Ревенко відвідали з робочим візитом Гусинополянську ЗОШ І-ІІІ ст. та Гусинополянську амбулаторію ЗПСМ.

Нещодавно до мешканці с. Гусина Поляна звернулися до голови районної ради на особистому прийомі з колективним зверненням щодо життєдіяльності місцевих навчального закладу та амбулаторії.

В ході візиту директор школи Наталія Павленко розповіла, що незважаючи на заходи, проведені навчальним закладом з метою утеплення приміщення, в деяких класах, на жаль, недостатньо тепло -  терміново потрібно замінити систему опалення. Ремонту потребує також котельня ЗОШ, яка  періодично затоплюється високими грунтовими водами. У зв’язку з переліченим, першочерговими завданнями для навчального закладу є будівництво нового приміщення котельні та заміна системи опалення. Крім того, місцеві мешканці звернулися з проханням про будівництво на шкільному подвір’ї сучасного спортивного майданчика. Усі зазначені питання будуть розглянуті на найближчих засіданнях комісій районної ради.

Також офіційні особи завітали до Гусинополянської амбулаторії ЗПСМ. Приміщення амбулаторії потребує заміни вхідних дверей. Допомогти в розв’язанні цього питання завдяки залученню спонсорських коштів ФГ «Ревік» пообіцяв депутат районної ради Андрій Ревенко.

              



« повернутися до списку новин