Зміївська районна рада

28.08.2020

Переглядів: 678

Засідання позачергової LXXХІ сесії районної ради відбулося 28 серпня 2020 року. В роботі взяли участь 20 депутатів, голова Зміївської РДА Павло Голодніков, голови місцевих рад, керівники підрозділів Зміївської РДА, підприємств, установ, організацій Зміївського району.

На порядок денний було винесено 24 питання, які були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних комісій районної ради.

Депутати заслухали інформацію про стан підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери, в тому числі об’єктів освіти району, до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років,  про підготовку закладів освіти району до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021р., внесли зміни до рішення про затвердження вартості харчування учнів та вихованців дошкільних підрозділів закладів освіти Зміївського району на 2020 рік, затвердили нові тарифи з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії КП «Зміїв-тепло» Зміївської районної ради Харківської області. Також відповідно до змін у законодавстві створено Комунальну установу «Зміївський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Зміївської районної ради Харківської області».

Рішеннями сесії внесено доповнення та зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2020-2022 роки, Програми культурно-мистецьких заходів в Зміївському районі на 2018 – 2020 роки, Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2020 рік, Програми висвітлення діяльності Зміївської районної ради на 2020 рік, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки, Програми розвитку Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на 2020 рік, Програми  підтримки Зміївської районної державної адміністрації як місцевого органу виконавчої влади на 2019–2020 роки.

Відповідно було внесено зміни до районного бюджету, в тому числі виділено кошти для КНП «Зміївська центральна районна лікарня» на придбання тест-систем імуноферментних в сумі 33,60 тис. грн., на проведення медичних профілактичних оглядів для працівників закладів та установ освіти району в сумі 50,164 тис. грн., для КНП «Слобожанська районна лікарня» на надання фінансової підтримки на оплату праці з нарахуванням в сумі 482, 122 тис. грн., на проведення профілактичних оглядів – 32,400 тис. грн., для КНП «Зміївський районний центр медико-санітарної допомоги» на придбання БІОЛІК Туберкулін в сумі 280, 434 тис. грн., на придбання продуктів харчування для соціальної підтримки хворих на туберкульоз в сумі 10,00 тис. грн, на поточний ремонт  в АЗПСМ с. Геніївка в сумі 23,147 тис. грн., на придбання котла для опалення в АЗПСМ с. Донець в сумі 43,263 тис. грн., на співфінансування по будівництву амбулаторії ЗПСМ в с. Чемужівка в сумі 872,566 грн., на придбання віконних блоків для КЗ «Першотравнева ЗОШ І-ІІІ ст.» в сумі 49,90 тис. грн., на придбання елементів експозиції зали «Дорогами наших предків» Зміївського краєзнавчого музею в сумі 15,30 тис. грн., на капітальний ремонт даху Зміївської ДЮСШ в сумі 700,00 тис. грн. тощо.

Рішеннями сесії затверджено  декілька питань, що стосуються спільної власності територіальних громад Зміївського району:

  • внесення зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, що підлягають приватизації у 2020 році та Переліку підприємств, установ, закладів та інших організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району;
  • прийнято у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району Харківської області майно;
  • затверджено звіт про оцінку, ціну та умови продажу нежитлової будівлі-котельні за адресою: Харківська область, м. Зміїв, майдан Соборний, буд. 10А;
  • надано згоду на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району у комунальну власність територіальної громади Зміївської міської ради майна. 


« повернутися до списку новин