Зміївська районна рада

07.06.2017

Переглядів: 674

07 червня 2017 року в с. Гайдари відбувся виїзний прийом голови Зміївської районної ради Тетяни Тімофєєвої. Питання мешканців стосувалися графіку руху маршрутного автобусу та вартості проїзду для ветеранів, забезпечення дровами, відсутністю медичної допомоги (сімейного лікаря).

В результаті обговорення було прийнято наступні рішення:

Зміївська районна державна адміністрація розгляне питання про можливість заміни перевізника, задоволення потреби місцевих жителів про зміни в розкладі руху автобусу (ранковий рейс о 07.00), безоплатну доставку непрацюючих пенсіонерів в місто Зміїв за графіком (вівторок, четвер).

Дрова з лісгоспу можна буде забрати самостійно, про що було досягнуто домовленність під час прийому народного депутата України Євгенія Мураєва. Усім жителям рекомендовано оформити субсидії для часткової компенсації вартості дров. Матеріальну допомогу ветеранам надасть Задонецька сільська рада.

Відсутність сімейного лікаря буде компенсовано шляхом організації КЗОЗ "Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" виїзного  прийому сімейного лікаря з міста Зміїв. 

  



« повернутися до списку новин