Зміївська районна рада

04.09.2020

Переглядів: 937

У Зміївському районі завершилась реалізація мініпроєкту «Спорт у будь-який час та без обмежень з майданчиком STREET WORKOUT» – переможця обласного конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє». Урочисте відкриття відбулося 04 вересня 2020 року у центральному парку смт Слобожанське Зміївського району Харківської області.

В результаті реалізації мініпроєкту створено місце та умови для комфортного проведення тренувань з вуличної гімнастики STREET WORKOUT в центральному парку смт Слобожанське, що дозволить популяризувати здоровий спосіб життя та активне дозвілля серед мешканців селища.

Спортивний майданчик було облаштовано гумовим покриттям, встановлено спортивно-гімнастичний комплекс WORKOUT та рукохід подвійний різнорівневий WORKOUT.

Загальна вартість проекту 185,440 тис. грн. Для реалізації мініпроєкту залучено кошти обласного бюджету (92,720 тис. грн.), бюджету Комсомольської селищної ради (83,448 тис. грн.) та кошти Громадської організації «Зміївська районна спортивна організація самбо» (9,272 тис. грн.).

У відкритті мініпроєкту взяли участь депутат Харківської обласної ради Валерія Мураєва, голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, Комсомольський селищний голова Дмитро Діхтяр, депутат Зміївської районної ради Аргунова Олена Миколаївна, представники Громадської організації «Зміївська районна спортивна організація самбо» та мешканці смт Слобожанське.

           



« повернутися до списку новин