Зміївська районна рада

07.06.2019

Переглядів: 436

07 червня 2019 року відбулася LXII чергова сесія Зміївської районної ради VII скликання. В роботі сесії взяли участь 23 депутати. Розглянуто 27 питань порядку денного.

На початку засідання про підсумки роботи комунального некомерційного підприємства «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» за 2018-2019 роки доповіла головний лікар підприємства Олена Костенко.

Рішеннями сесії внесені зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2019 рік, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Програми охорони навколишнього природного середовища   Зміївського району, Програми розвитку цивільного захисту Зміївського району на 2017-2019 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки, Програми розвитку Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на 2019 рік, Програми культурно-мистецьких заходів в Зміївському районі на 2018-2020 роки, Програми інформатизації Зміївського району Харківської області на 2017–2019 роки.

Внесені зміни та доповнення відображено в змінах до районного бюджету на 2019 рік. В тому числі, на проектні та вишукувальні роботи по будівництву автодорожнього мостового переходу через річку Сіверський Донець біля с. Мохнач виділено 1494,209 тис. грн., на забезпечення господарської діяльності (придбання обладнання, проведення поточних ремонтів, встановлення лічильників газу, реконструкцію системи газопостачання приміщень тощо) КНП «Зміївська центральна районна лікарня» 802,386 тис. грн.; на надання фінансової підтримки ГО «Федерація НТЛ України та ГО «Зміївська районна спортивна організація САМБО» 100,00 тис. грн., на забезпечення діяльності навчальних закладів району (придбання тіньового завісу для дитячого майданчику для Зміївського НВК, закупівлю дидактичних матеріалів, музичних інструментів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, проведення поточного ремонту приміщення їдальні та придбання тістомісу КЗ «Бірківська ЗОШ І-ІІІ ст.», придбання лінолеуму для КЗ Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, КЗ «Лиманська ЗОШ І-ІІІ ст.» КЗ «Лиманська ЗОШ І-ІІІ ст.», КЗ «Чемужівська ЗОШ І-ІІІ ст.», Пасічанська ЗОШ І-ІІІ ст., придбання персональних комп’ютерів для Слобожанського ліцею № 1, Гусинополянської ЗОШ І-ІІ ст., на придбання ліжків для Зміївського позаміського дитячого закладу «Біле озеро», на поточний ремонт асфальтного покриття частини шкілного подвір’я та капіталний ремонт частини покрівлі Зідьківської  ЗОШ І-ІІІ ст., на проведення поточного ремонту КЗ «Зміївська ДЮСШ», на влаштування огорожі Геніївської ЗОШ І-ІІІ ст, придбання плити електричної для Слобожанського ліцею № 1), придбання холодильника для КЗ «Зміївська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» тощо 1924,394 тис. грн., на капітальний ремонт лінії електропередач, що розташована в с. Височинівка 193,656 тис. грн., на капітальний ремонт фасаду КЗ «Зміївський районний Будинок культури» 500,00 тис. грн., на планування та поліпшення стану грунтової дороги по вул. Тимченка в с. Тимченки 80,00 тис. грн., на компенсаційні виплати на пільговий проїзд 20,00 тис. грн, на надання допомоги 984,344 тис. грн. тощо.

За рахунок субвенцій міської, селищних та сільських рад спрямовано 38, 00 тис. грн. на придбання плівки флюрографічної та хімічних реактивів для обстеження населення Таранівської сільської ради, на виконання послуг з поточного ремонту рентгенівського апарату, на придбання м’якого інвентарю (ковдри), 131,685 тис. для придбання контейнерів для збору ТПВ для КП «Зміїв-сервіс», 42,242 тис. для придбання техніки для КЗ «Лиманська ЗОШ І-ІІІ ст.», електром’ясорубки для КЗ «Скрипаївська ЗОШ І-ІІІ ст.», меблів для Генівської ЗОШ І-ІІІ ст., 217, 00 тис. грн.для придбання електрокандіографів портативних для КНП «Слобожанська районна лікарня», АЗПСМ с. Нижній Бишкин, АЗПСМ с. Велика Гомільша, 58,57 тис. грн. на придбання 3 комп’ютерів у зборі для КЗ «Лиманська ЗОШ І-ІІІ ст.», 9,3 тис. грн. для придбання морозильної камери для КЗ «Скрипаївська ЗОШ І-ІІІ ст.».

Депутати затвердили звіт районної державної адміністрації  про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року, погодили проведення ремонтно-будівельних робіт орендованого майна (частини нежитлової будівлі), внесли зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, що підлягають приватизації у 2019 році, надали дозволи на списання основних засобів з балансу комунального підприємства «Зміїв-сервіс», комунального некомерційного підприємства «Зміївська центральна районна лікарня», комунального підприємства «Зміїв-Тепло», з балансу відділу освіти Зміївської районної державної адміністрації матеріальних цінностей.

Прийнято рішення про прийняття основних засобів державної форми власності, що перебувають на балансі ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО» та закріплені за Зміївською ТЕС. Депутати затвердили Статут Комунального закладу “Зміївський краєзнавчий музей” Зміївської районної ради Харківської області в новій редакції.

Рішенням сесії припинено Комунальний заклад «Благодатська  загальноосвітня  школа І-ІІ ступенів Зміївської районної ради Харківської області» у зв’язку з приєднанням до Комунального закладу «Шебелинська   загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Зміївської районної ради Харківської області», визначено Комунальний заклад «Шебелинська загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зміївської районної ради Харківської області» опорним закладом та утворено його філію, подовжено терміну дії контрактів з керівниками закладів загальної середньої та позашкільної  освіти, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, директорами Комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Зміївської районної ради Харківської області і Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району.

 



« повернутися до списку новин