Зміївська районна рада

16.08.2019

Переглядів: 341

16 серпня 2019 року відбулася LXIV чергова сесія Зміївської районної ради VII скликання. В роботі сесії взяли участь 26 депутатів. Розглянуто і підтримано 30 питань порядку денного.

Рішеннями сесії внесені зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2019 рік, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Програми підтримки та розвитку Комунального підприємства «Зміївське бюро технічної інвентаризації» на 2018-2020 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки, Програми розвитку Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на 2019 рік, Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Зміївському районі на 2019-2023 роки, Програми висвітлення діяльності Зміївської районної державної адміністрації та розвитку інформаційного простору Зміївського району на 2019 – 2020 роки, Програми соціального захисту населення Зміївського району на 2019-2021 роки, Програми зайнятості населення Зміївського району на період до 2020 року.

Внесені зміни та доповнення відображено в змінах до районного бюджету на 2019 рік. В тому числі, на збільшена субвенція на проведення санаторно-курортних лікування осіб з інвалідністю тощо в сумі 21,9 тис. грн., на виплату допомоги відповідним категоріям громадян  в сумі 919,188 тис. грн.. Кошти спрямовані на коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт мосту через р. Мжа в м. Зміїв, Харківської області (коригування)» в сумі 354,829 тис. грн., на оздоровлення та відпочинок дітей в сумі 199,884 тис. грн., на надання фінансової підтримки ГО  Футбольний клуб Зміїв в сумі 100, 00 тис. грн., на підтримку ГО СК «Енергетик-Центренерго» в сумі 30,00 тис. грн.на встановлення огорожі, воріт та хвіртки в сумі 27,00 тис. грн. На забезпечення ліками і виробами медичного призначення різних категорій громадян, господарську діяльність медичних закладів району виділено кошти в сумі 1011,445 тис. грн. Виділено кошти на продовження ремонтів та будівництво нових водопроводів в м. Зміїв та смт. Зідьки в сумі 280,483 тис. грн., на реконструкцію насосної станції та технічного резервуару очисних споруд в сумі 598,560 тис. грн.,  Виділено субвенцію для Чемужівської сільської ради на будівництво скверу в сумі 237,628 тис. грн. 200,000 тис. грн. спрямовано на капітальний ремонт-розчистку русла річки Сіверський Донець та річки Мжа. На забезпечення діяльності навчальних закладів району спрямовано 2624,260 тис. грн.

Депутати затвердили звіт районної державної адміністрації  про виконання районного бюджету за І півріччя 2019 року.

Прийнято низку рішень щодо комунального майна спільної власності. Зокрема, надано згоди на передачу в оренду об`єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста Зміївського району, на  списання з балансу Комунального підприємства «Зміїв-сервіс» Зміївської районної ради Харківської області  основних засобів прийнято рішення про закріплення майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району за Комунальною установою територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Зміївської районної ради Харківської області, за КМНЗ «Зміївська дитяча музична школа» Зміївської районної ради Харківської області, за Комунальним підприємством «Зміївське бюро технічної інвентаризації, землевпорядкування, містобудування та архітектури» Зміївської районної ради Харківської області», надано дозвіли на передачу майна з балансу КНП «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс КНП «Зміївська центральна районна лікарня», на  прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району Харківської області службового автотранспорту та медичного обладнання, сміттєвозу, надано згоду на передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району у комунальну власність територіальної громади Задонецької сільської ради  нерухомого майна.

У зв’язку зі змінами в законодавстві прийнято рішення про втрату чинності розділу V Положення про порядок здійснення деяких майнових операцій з об`єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, затвердженого рішенням LXІІI сесії районної ради VI скликання від     24 грудня 2014 року № 884-VI.

Підтримано рішення про зміну юридичної адреси Комунального закладу «Зміївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 імені льотчика-космонавта Ігоря Петровича Волка Зміївської районної ради Харківської області» і затвердження Статуту закладу в новій редакції, про присвоєння імен, зміну назви та внесення змін до Статуту Геніївської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів, КЗ «Лиманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», КЗ «Скрипаївська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Гусинополянська загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Погоджено призначення на посаду директора Зідьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Г.І.Ковтуна  Алексєєвої Юлії Василівни.

Затвердження проект землеустрою щодо встановлення меж селища Донець Зміївського району Харківської області.

  



« повернутися до списку новин