Зміївська районна рада

27.05.2019

Переглядів: 418

Тимченківська сільська  рада повідомляє  про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення місцевих податків та зборів на території Тимченківської сільської  ради на 2020 рік"

            Відповідно до вимог Закону України  "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюються проект рішення “Про встановлення місцевих податків та зборів на території Тимченківської сільської ради на 2020 рік", розроблений виконавчим комітетом Тимченківської сільської  ради.

            Проекти спрямовані на забезпечення прозорості та гласності в процесі встановлення місцевих податків та зборів на території  Тимченківської сільської  ради.

            Підставою для розробки проекту є  Податковий кодекс України, Закони України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"  та "Про місцеве самоврядування в Україні".

            Проект рішення розміщено на офіційному сайті Зміївської районної ради http://zmiev-rayrada.gov.ua, та на інформаційному стенді ,розташованого біля приміщення сільської ради.

            Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення інформації  Тимченківською сільською  радою за  адресою:

            – вул. Миру, буд.21Б, с. Тимченки, Зміївського району Харківської області, 63413, факсом (05747) 77-1-34.

            Аналіз його регуляторного впливу розміщений на офіційному сайті на офіційному сайті Зміївської районної ради http://zmiev-rayrada.gov.ua, та на інформаційному стенді, розташованого біля приміщення сільської  ради.

            Додаткову інформацію можна отримати за адресою: вул. Миру, буд.21Б, с. Тимченки, Зміївського району Харківської області, 63413,  факсом (05747) 77-1-34.

Проект рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів, ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території  Тимченківської сільської  ради на 2020 рік»

Додатки до рішень

АНАЛІЗ  РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ



« повернутися до списку новин