Зміївська районна рада

13.02.2020

Переглядів: 288

13 лютого в с. Донець та с. Задонецьке Зміївського району продовжилися святкові заходи Естафети пам’яті, що присвячена 75-річниці Великої Перемоги та 77 –й річниці визволення Зміївщини від нацистських окупантів. Цього дня умовний символ  Естафети – стяг Харківщини з гербами районів області передано з Геніївської сільської до Комсомольської селищної, а потім - до Задонецької сільської ради.

В урочистостях взяли участь голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, Комсомольський селищний голова Дмитро Діхтяр, Задонецький сільський голова Ганна Шевченко, голова ради Зміївської районної організації ветеранів Михайло Ковальов, голова ради ветеранів Комсомольської селищної ради Олександр Ребров, голова ветеранської організації селища Донець Іван Филоненко, голова ради ветеранів Геніївської селищної ради Галина Гордієнко, мешканці населених пунктів. В сел. Донець  та с. Задонецьке проведено урочисті мітинги за участі місцевих талантів, в тому числі з присутніми своєю творчістю ділилися Наталля Демочко, Настя Ішимова, місцеві ансамблі «Задінчаночка» і «Забава».

14 лютого Естафета пам’яті продовжить крокувати Зміївщиною – цього разу мітинги відбудуться в с. Нижній Бишкин та с. Лиман, а в смт Слобожанське відбудеться ІІ тур  фестивалю «Пісенні струни Зміївщини».

                    



« повернутися до списку новин