Зміївська районна рада

20.09.2019

Переглядів: 326

Кожен рік у 3-ті вихідні вересня за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій по всьому світу проходить акція “Міжнародний день чистих берегів”. Цього дня проводяться акції на узбережжях річок, морів та океанів, з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів світу. Захід започатковано у 1986 році. Наразі в світі проблема засмічення побутовим сміттям для річок, морів та океанів набрала глобальних масштабів. Велика тихоокеанська сміттєва пляма сягає розмірів, які дорівнюють чотирьом площам України. Постає нагальна необхідність зупинити перенесення сміття водними шляхами. З цією метою більшість країн світу долучаються до цієї акції — Міжнародного дня чистих берегів.

З метою попередження забруднення побутовими відходами ресурсів водойм України, виховання ощадливого ставлення до оточуючого навколишнього середовища, екологічної свідомості нашого суспільства Зміївська міська рада пропонує всім небайдужим долучитись до всесвітньої екологічної акції “Міжнародний день чистих берегів” - 21 вересня 2019 року.

Також пропонуємо переглянути відеоролік "Я прибрав - твоя черга-2: змінимо майбутнє разом", який розміщено на You Tube за адресою: https://www.youtube.com/watch?v=5DAPu5t-IPc

 



« повернутися до списку новин