Зміївська районна рада

23.09.2020

Переглядів: 620

У Зміївському районі завершилась реалізація мініпроєкту «Кабінет Захисту Вітчизни-осередок мужності, натхнення та патріотизму» - переможця обласного конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє». Урочисте відкриття відбулося 23 вересня 2020 року у Комунальному закладі «Бірківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Зміївської районної ради Харківської області».

В результаті реалізації мініпроєкту в КЗ «Бірківська ЗОШ І-ІІІ ст.» було обладнано кабінет захисту Вітчизни, який складається з комплекту стендів для кабінету захисника Вітчизни, персонального комп’ютера вчителя, інтерактивного комплексу на базі інтерактивного мультимедійного проектора та інтерактивного лазерного тиру «Захисник Вітчизни». Наявність інноваційної технічної бази для проведення занять підвищить їх результативність та дозволить практичне відпрацювання вмінь та навичок програми предмету «Захист Вітчизни».

Загальна вартість проекту 251000,00 грн. Для реалізації мініпроєкту залучено кошти обласного бюджету (125500,00 грн.), районного бюджету (112893,00 грн.) та кошти Батьківської ради Комунального закладу «Бірківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Зміївської районної ради Харківської області» (12607,00грн.).

У відкритті мініпроєкту взяли участь, голова Зміївської районної адміністрації Павло Голодніков, голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, начальник відділу освіти Зміївської РДА Юлія Алексєєва, представники батьківської ради, працівники та учні школи.

     



« повернутися до списку новин