Зміївська районна рада

16.06.2017

Переглядів: 802

16 червня 2017 року відбулася ХХIХ чергова сесія Зміївської районної ради VII скликання. В роботі сесії взяли участь 28 депутатів, які розглянули 28 питань порядку денного.

На початку засідання перед депутатами виступили працівники ПрАТ «Племінний завод «Червоний велетень», які цього дня пікетували Зміївську районну раду, з проханням не допустити знищення племінного фонду підприємства. Депутати одноголосно підтримали звернення   щодо  діяльності ПрАТ «Племінний завод «Червоний велетень» до  Прем'єр-міністра України, Генерального прокурора України, Національного антикорупційного бюро України, Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Звітував за рік роботи на посаді цього дня директор комунального підприємства "Зміїв-сервіс" Віктор Кирилович Ревенко.

Депутати внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2017 рік, комплексної Програми профілактики правопорушень в Зміївському районі на 2016-2018 роки, комплексної довгострокової Програми охорони навколишнього природного середовища Зміївського району, Програми реформування і розвитку житлово- комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі  Зміївського району на 2017-2020 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2015-2017 роки, Програми соціального захисту населення Зміївського району на 2016-2018 роки, Програми розробки (оновлення) містобудівної документації у Зміївському районі на 2017 – 2021 роки,  Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Зміївському районі на 2014-2018 роки, Програми культурно-мистецьких заходів в Зміївському районі на 2015-2017 роки, Програми розвитку періодичного друкованого видання «Зміївська районна газета «Вісті Зміївщини» на 2017-2018 роки.

Усі зазначені зміни та доповнення було відображено в змінах до рішення ХХІІ сесії районної ради VІI скликання від 23 грудня 2016 року № 398-VIІ «Про районний бюджет на 2017 рік».

Рішенням сесії застверджено звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2017 року.

Крім того, змінено тип та назви Костянтівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Краснополянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Нижньобишкинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, змінено назви 2 навчальних закладів району, а саме присвоєно імена: Зміївській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 імені льотчика-космонавта Ігоря Петровича Волка, Таранівській ЗОШ І-ІІІ ст.  ім. Героїв–широнінців.

Також рішенням сесії надано згоду на передачу в оренду об`єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста Зміївського району, дозвіл на передачу основних засобів з балансу відділу освіти Зміївської районної державної адміністрації на баланс КП «Зміїв-сервіс», затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, внесено зміни до складу постійних комісій районної ради.

   м   



« повернутися до списку новин