Зміївська районна рада

26.04.2018

Переглядів: 646

26 квітня 2018 року голова районної ради Тетяна Тімофєєва взяла участь в заходах з нагоди Чорнобильської трагедії.

Біля пам’ятного знаку героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС зібралися ветерани Чорнобилю, громадськість, школярі, представники РДА, підприємств, установ і організацій району.

Хвилиною мовчання вшанували учасники мітингу пам’ять тих, хто ціною свого життя захистив Україну і світ від наслідків аварії. Голова районної ради в своєму виступі зауважила: «Низько схиляючі голови перед тими, хто втратив життя, здоров’я, близьких в цій трагедії, я дякую за наше життя, за спасіння життя наших дітей, за те, що нам вдалося зберегти нашу Україну. На жаль, сьогодні держава не завжди в повному обсязі виконує свої зобов’язання перед ветеранами-чорнобильцями та жертвами аварії на ЧАЕС. Але я обіцяю, що наші двері завжди будуть відкритими для вас, і якщо у нас є можливість – ми завжди вам допоможемо. Сьогодні я хочу побажати вам і вашим близьким, рідним, вашим сім’ям міцного здоров’я, добра, благополуччя, а головне – впевненості в тому, що наше життя буде мирним».

На мітинзі також виступили керівник апарату Зміївської РДА Лариса Яковлєва, голова районної організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля Людмила Адамович, а протоієрей Олександр нагадав присутнім, що людина здатна до великих відкриттів і втілює їх в життя, але не повинна бути занадно самовпевнена і покладатися виключно на свій розум, забуваючи про високу відповідальність за свої дії перед Богом та людьми.  

      



« повернутися до списку новин