Зміївська районна рада

22.11.2019

Переглядів: 229

З метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюємо розроблений виконавчим апаратом Зміївської районної ради проект регуляторного акта - проект рішення Зміївської районної ради «Про внесення змін до рішення LХХ сесії районної ради VІ скликання від 05 червня 2015 року № 984-VІ «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду  майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району»».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення Зміївської районної ради «Про внесення змін до рішення LХХ сесії районної ради VІ скликання від    05 червня 2015 року № 984-VІ «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду  майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району»» приймаються електронною та звичайною поштою впродовж 1 місяця з дня оприлюднення проекту за вказаною адресою: 63404, м. Зміїв, вул. Адміністративна, 9, або zmiev-rairada@i.ua. Телефон для довідок: 3-36-54, 3-42-28 .

Ознайомитися з текстом проекту можна у виконавчому апараті Зміївської районної ради за адресою: м. Зміїв, вул. Адміністративна, 9, або за посиланнями:

Про внесення змін до рішення LХХ сесії районної ради VІ скликання від 05 червня 2015 року № 984-VІ «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду  майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району»

Аналіз регуляторного впливу Проекту регуляторного акту- проекту рішення районної ради «Про внесення змін до рішення LХХ сесії районної ради VІ скликання від 05 червня 2015 року № 984-VІ «Про затвердження Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду  майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району»»



« повернутися до списку новин