Зміївська районна рада

09.12.2016

Переглядів: 687

09 грудня 2016 року відбулася чергова ХХ сесія Зміївської районної ради. Депутати розглянули 43 питання. 

На початку сесії перед присутніми виступив начальник Зміївського автодору Олександр Макаренко, якого запросили за чисельними проханнями депутатів. Він доповів про стан ремонту доріг в 2016 році та ситуацію, щодо розчистки автомобільних доріг після останнього снігопаду. Нажаль, багато питань депутатів так і залишилися без однозначних відповідей. 

Про результати діяльності Зміївського районного центру зайнятості за 9 місяців 2016 року перед депутатами доповіла заступник директора Зміївського районного центру зайнятості Юлія Рішко. Депутати погодили звіт головного лікаря КЗОЗ «Зміївський районний центр первинної  медико-санітарної допомоги про підсумки роботи за 9 місяців 2016 року, заслухали питання про виконання районних програм, затвердили Комплексну програму розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки та Програму розвитку музейної справи Зміївського району на 2017-2020 роки, внесли зміни в районні програми і районний бюджет.

Також було розглянуто питання, що стосувалися надання згоди на списання та передачі з балансу на баланс основних засобів, надання згоди на приватизацію. На сесії погодили призначення Пасічника Сергія Павловича на посаду директора Зміївської дитячо-юнацької спортивної школи, Саяного Михайла Івановича на посаду директора КЗ «Зміївський краєзнавчий музей», Собко Тетяни Іванівни на посаду директора КЗ «Зміївська централізована бібліотечна система».

Депутати надали згоду на зміну назв лікувально-профілактичних підрозділів та юридичних адрес КЗОЗ «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», що пов’язано зі зміною назв населених пунктів району, а питання «Про порушення клопотання перед Харківською обласною радою щодо перейменування Комсомольської селищної ради Зміївського району Харківської області» не підтримали.

На сесії затверджено список присяжних Зміївського районного суду, обрано  уповноваженого представника районної ради-співзасновника Зміївської  районної газети “Вісті Зміївщини”, затверджено статути Комунального закладу «Централізована бібліотечна система Зміївського району» , комунального  закладу охорони здоров’я «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», комунального  закладу охорони здоров’я «Зміївська центральна районна лікарня», комунального мистецького навчального закладу «Зміївська дитяча музична школа» Зміївської районної ради Харківської  області в новій редакції, комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Слобожанська дитяча музична школа», розглянуто 5 земельних питань.

  



« повернутися до списку новин