Зміївська районна рада

16.04.2020

Переглядів: 441

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з Фондом Східна Європа оголошують конкурсний набір до Школи організацій з розвитку підприємництва - «На варті інтересів бізнесу». Школа пропонує сучасні інструменти для створення сприятливого бізнес-середовища, грант на реалізацію власного проєкту та підтримку персонального консультанта (ментора).

Протягом навчання учасники Школи дізнаються, як використовувати відкриті дані для розвитку бізнесу, вести бізнес онлайн та забезпечувати ефективний діалог бізнесу та органів місцевого самоврядування, знання та практичні навички для підтримки бізнесу в своїх громадах, запуску нових сервісів.

Участь у школі можуть брати:

-     місцеві організації з розвитку підприємництва, включаючи агентства місцевого розвитку, центри розвитку бізнесу та підтримки бізнесу, які працюють на рівні міст та ОТГ з населенням не більше 100 000 осіб;

- ініціативні групи та команди територіальних громад, які мають на меті підтримку/розвиток підприємництва та планують створити відповідні організації. Рекомендуємо залучити представників ОМС, громадські організації/активісти, які опікуються цими питаннями, представників малого бізнесу.

Щоб дізнатися більше про конкурс Фонд Східна Європа проводить інформаційну онлайн зустріч 16 квітня о 15:00. Для участі у визначений час долучайтесь за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1o8Y6GcPJfDI__sO-tB7Fv796N-eZiYQc/view

Подати заявку на участь у Школі можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvxjyHufqBuVDTFIG52k4dpF39vyG5t_HTT4mHzsKhQOb2Lg/viewform до 27 квітня 2020 року.

 



« повернутися до списку новин