Зміївська районна рада

27.08.2020

Переглядів: 687

У Зміївському районі завершилась реалізація першого мініпроєкту «Садочок – простір, дружній до дитини-2» – переможця обласного конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє». Урочисте відкриття відбулося 27 серпня 2020 року в Слобожанському комунальному закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 7 «КОЛОСОК» Комсомольської селищної ради Зміївського району Харківської області.

В рамках мініпроєкту для Слобожанського ЗДО №7 придбано і встановлено комп’ютерний комплекс з корекційно-розвитковим програмним забезпеченням «Живий звук» для індивідуальної форми роботи (робоче місце вчителя логопеда), інтерактивний LCD-екран та комплекс інтерактивної підлоги Briolight S.

Загальна вартість проекту 210,588 тис. грн. Для реалізації мініпроєкту залучено кошти обласного бюджету (105,293 тис. грн.), бюджету Комсомольської селищної ради (94,765 тис. грн.) та кошти батьківської ради закладу (10,530 тис. грн.).

В результаті реалізації мініпроєкту отримана можливість збільшення кількості вихованців з особливими освітніми потребами, яким забезпечено рівний доступ до якісних освітніх послуг. Створено умови для виховання у дітей, які відвідують Слобожанський ЗДО № 7, відчуття впевненості, справедливості, здатності до співчуття і навичок спілкування.

У відкритті мініпроекту взяли участь депутат Харківської обласної ради Валерія Мураєва, голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, Комсомольський селищний голова  Дмитро Діхтяр, голова батьківської ради Карина Трубчанінова, працівники,  вихованці закладу та їх батьки.

                 

 

 



« повернутися до списку новин