Зміївська районна рада

21.02.2019

Переглядів: 539

Відкритий форум молоді громад Харківської області "Харківщина молодіжна" за участі представників Міжнародних організацій (в тому числі другого секретаря Посольства Фінляндії в Україні Ааро Іулітало) депутатського корпусу Харківської обласної ради Харківської ОДА, представників органів місцевого самоврядування відбудеться 23 лютого 2019 року на базі художньої галереї імені І. Ю. Рєпіна (Харківська обл., м. Чугуїв, площа Соборна, буд. 2) з 9.30 до 17.00.

Метою форуму є обмін кращими практиками залучення молоді до процесу прийняття рішень проектного менеджменту знайомство молоді гроад з успішними та видатними людьми Харківської області, міжнародними організаціями, презентація громадами реалізації молодіжної політики в громадах, ідей молоді по розвитку громад.

Запрошуємо представників  службовців органів місцевого самоврядування (до 4 осіб, віком до 35 років) взяти участь у проведенні Форуму та презентації роботи з молоддю, планів реалізації ідей молоді у Вашій громаді, проектних ідей тощо. Для презентації ідей Вашій громаді буде надано можливість зробити презентацію успіхів Вашої громади щодо роботи з молоддю на Форумі перед присутніми.

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму: https:// docs.google.com/forms/d/1VI LaORZq3OF1SczDvN6ESOciS83hoBQRMoIGYnRuWg/edit?ts=5c699d06

Контактна особа: тел. 0675755939, e-mail: chpg@ukr.net



« повернутися до списку новин