Зміївська районна рада

02.11.2016

Переглядів: 761

Валерія Мураєва взяла участь у відкритті ІІ Всеукраїнського турніру з боксу

Турнір стартував у Харкові, 2 листопада.

Депутат Харківської обласної ради, Голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту і туризму Валерія Мураєва взяла участь у відкритті ІІ Всеукраїнського турніру з боксу серед найсильніших юніорів на призи клубу Сергія Данильченка. 

У турнірі, не дивлячись на те, що існує він відносно недовго,  беруть участь спортсмени з шістнадцяти областей України: Київської, Дніпропетровської, Хмельницької, Харківської та інших.

Більше ста юнаків змагаються за звання найсильнішого бійця України, мріють посісти перше місце і увійти до олімпійської збірної, щоб згодом представляти країну на світовому рівні.

На церемонії відкриття Валерія Мураєва підкреслила, що харківські спортсмени завжди вважалися одними з найсильніших. «Харківщина дала світу чимало легендарних спортсменів та боксерів. Дуже приємно, що останнім часом в нашій області проводяться масштабні змагання, що вони стають традицією і охоплюють буквально всі вікові категорії. Я сподіваюсь, що ті, хто сьогодні стануть призерами, поповнять нашу збірну, досягнуть значних висот і успіхів в спорті» - сказала Валерія Мураєва.

Урочисте нагородження  учасників турніру відбудеться 5 листопада у школі Вищої спортивної майстерності.

Змагання організовані за підтримки Харківської обласної ради, Харківської міської ради та Харківської обласної організації федерації боксу України.

За матеріалами сайту http://www.oblrada.kharkov.ua

    

 

 



« повернутися до списку новин