Зміївська районна рада

06.09.2017

Переглядів: 675

6 вересня 2017 році на Зміївщини розпочато реалізацію проекту «Правовий всеобуч населення».

За ініціативи депутата Харківської обласної ради Валерії Мураєвої, голови Зміївської районної ради Тетяни Тімофєєвої, за сприяння районних управлінь соціального захисту та Пенсійного фонду та за сприяння районної ветеранської організації на базі місцевих рад Зміївського району розпочато череду семінарів «Правовий всеобуч населення».

Метою семінарів є роз’яснення правових аспектів, що турбують мешканців району, та надання рекомендацій щодо дій, спрямованих на захист прав громадян.

Перші семінари відбулися в Скрипаївській, Геніївській та Шелудьківській сільськіх радах.

Заступник начальника відділу Пенсійного фонду Ірина Кольчужна розповіла про новели пенсійоної реформи та зміни, на які можуть очікувати пенсіонери, змістовно відповіла на питання громадян. Головний спеціаліст відділу призначення субсидій Наталя Яковлева провели особисте консультування відвідувачів семінару та повідомила про порядок нарахування субсидій в 2017 році. В работі взял участь також в.о. начальника Бюро правової допомоги Олег Десятник. Він розповів, про роботу безоплатної юридичної допомоги. 

По завершенні семінару до уваги присутніх було представлено концерт, підготовлений силами районної ветеранської організації.

    



« повернутися до списку новин