Зміївська районна рада

07.02.2019

Переглядів: 471

Повідомляємо про початок роботи Регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році.

Порядок підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 (зі змінами) (далі – Порядок).

Основними умовами відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність пункту 6 Порядку, а також таким критеріям:

  1. для проектів будівництва – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;
  2. календарний план реалізації становить від одного до трьох років;
  3. співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;
  4. спроможність суб’єктів, які планують залучати кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або утримання об’єктів за рахунок коштів місцевих бюджетів;
  5. загально кошторисна вартість проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 5,0 млн. гривень, а для інших проектів – понад 1,0 млн. гривень.

Подача проектів здійснюється до 01 березня 2019 року.

Детальна інформація щодо умов проведення відбору розміщена за посиланням: http://kharkivoda.gov.ua/oblasna-derzhavna-administratsiya/propozitsiyi/119/96972 та на сайті ДФРР http:// dfrr.minregion.gov.ua.

Пропонуємо долучитися до конкурсу.



« повернутися до списку новин