Зміївська районна рада

09.10.2018

Переглядів: 776

Відповідно до рішення Харківської обласної ради щороку на Харківщині проводиться обласний конкурс для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!». Основна мета проведення – популяризація діяльності органів місцевого самоврядування в Україні, інформування молоді про роль та специфіку діяльності органів місцевого самоврядування, підвищення інтересу та розвитку локальної демократії в Україні, підвищення рівня знань підлітків у сфері державного управління. Завдання Конкурсу – виховання грамотної та активної молоді.

У рамках Конкурсу передбачені наступні номінації:

  • «Кращий індивідуальний графічний твір «Моя громада»;
  • «Олімпіада з питань теорії та практики організації місцевої влади»;
  • «Краща індивідуальна письмова робота на тему «Що таке місцеве самоврядування?»;
  • -«Краща індивідуальна письмова робота на тему «Яке місцеве самоврядування нам потрібно?»;
  • «Краща колективна письмова робота на тему: «Ми знаємо, як це зробити!»;
  • «Брейн-ринг серед шкільних та студентських команд навчальних закладів Харківської області на тему місцевого самоврядування та організації влади».

Учасники Конкурсу мають право подавати заявки на участь у кількох номінаціях. У кожній номінації учасник може представити лише одну роботу.

Кожен твір автор підписує власноруч та разом із заявкою подає  до оргкомітету. У заявці обов’язково зазначається, на яку номінацію висувається твір. До участі у Конкурсі допускаються графічні (малюнки, саморобки тощо) та письмові (нариси, есе тощо), колективні та індивідуальні твори, створені протягом року.

Для номінації «Кращий індивідуальний письмовий твір на тему «Що таке місцеве самоврядування?» допускаються до участі у Конкурсі як прозаїчні твори, так і вірші. Твір повинен мати публіцистичне або аналітичне спрямування.

Для номінацій: Краща індивідуальна письмова робота на тему «Яке місцеве самоврядування нам потрібно? Та «Краща колективна письмова робота на тему: «Ми знаємо, як це зробити!» допускаються до участі у Конкурсі роботи аналітичного спрямування, які оцінюють стан місцевого самоврядування в Україні, окремі проблеми територіальних громад та шляхи вирішення цих проблем. Перевага віддаватиметься творам, у яких розглядаються проблеми участі молоді у вирішення питань місцевого значення.

Для участі у номінації «Брейн-ринг» допускаються команди з 6 осіб. Кожна команда має мати до 2 запасних гравців.

Останній день подання заявок – 31 жовтня 2018 року включно.

Заявки і твори для участі у Конкурсі приймаються за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64, к. 96. Харківська обласна рада (з поміткою – «На Конкурс») або електронною поштою на адресу: pressa@oblrada.kharkov.ua. Питання, що виникатимуть у зв’язку із участю у Конкурсі, можна поставити за телефонами (057) 700-53-05, (057) 715-73-63.

Переможці (1-3 місця у кожній номінації) отримують відповідні дипломи та цінні призи, серед яких смартфони та смарт-годинники, електросамокати та сертифікати на відвідування квест-кімнат, тощо.

Форму заявки для письмової роботи можна завантажити тут

Форму заявки для участі в олімпіаді можна завантажити тут

Форму заявки для участі у брейн-рингу можна завантажити тут



« повернутися до списку новин