Зміївська районна рада

19.08.2017

Переглядів: 720

З днем народження, Зміїв!

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини – нашого міста.  Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував та боронив від ворога. 

Наше місто славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працездатними. Запорукою вагомих соціально-економічних здобутків міста є ваша, дорогі зміївчани, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. Дякуємо кожному з вас, шановні зміївчани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій  районного центру, покращення добробуту його жителів.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

Від щирого серця вітаємо всіх зміївчан з днем міста! Від усієї душі зичимо місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаємо міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наш Зміїв завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.



« повернутися до списку новин