Зміївська районна рада

03.05.2018

Переглядів: 651

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ Зміївської районної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єкту оціночної діяльності, якого буде залучено для проведення незалежної оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, що передається в оренду

№ з/п

Назва об’єкта

Місцезнаходження об’єкта

1. 

Частина нежитлового приміщення загальною площею 1,0 кв. м

Харківська область, м. Зміїв, Таранівське шосе, буд. 1Б

2.

Частина нежитлового приміщення загальною площею 1,0 кв. м

Харківська область, м. Зміїв, вул. 6-ї Стрілецької дивізії, буд. 1

3.

Господарський комплекс з котельнею загальною площею 360,4 кв. м

Харківська область, м. Зміїв, Пролетарське шосе, буд. 24Г

4.

Овочесховище загальною площею  159,0 кв. м

Харківська область, м. Зміїв, Пролетарське шосе, буд. 24Г

 

Умова оплати за виконані роботи - після визначення орендаря об’єкта оренди, витрати за надані послуги покладаються на цього орендаря.

До участі в конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності, які мають відповідний сертифікат суб’єкта оціночної діяльності.

Бажаючим взяти участь в конкурсі необхідно подати до Зміївської районної ради конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті, а саме:

- заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

- копія установчого документа претендента;

- копія витягу з реєстру платників єдиного податку;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

- копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

            Конкурсна пропозиція суб’єкта оціночної діяльності подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання та умови оплати робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

            Конкурс відбудеться 18 травня 2018 року о 9.00 годині за адресою: 63404, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Адміністративна, буд. 9, кабінет № 5.

            Конкурсна документація (запечатаний конверт разом із супровідним листом) подається до Зміївської районної ради (кабінет № 2) до 14 травня 2018 року (включно) до 17.00 год. за адресою: 63404, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Адміністративна, буд. 9.

            З додатковою інформацією можна ознайомитися у відділі з питань управління комунальним майном виконавчого апарату районної ради за адресою: 63404, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Адміністративна, буд. 9, кабінет № 3, тел. 3-19-17.



« повернутися до списку новин