Зміївська районна рада

23.04.2018

Переглядів: 627

Про встановлення місцевих податків та зборів на території Зідьківської селищної ради на 2019 рік

            Повідомлення Зідьківської селищної ради про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення місцевих податків та зборів на території Зідьківської селищної ради на 2019 рік"

            Відповідно до вимог Закону України  "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюються проект рішення “Про встановлення місцевих податків та зборів на території Зідьківської селищної ради на 2019 рік", розроблений виконавчим комітетом Зідьківської селищної ради.

            Проекти спрямовані на забезпечення прозорості та гласності в процесі встановлення місцевих податків та зборів на території Зідьківської селищної ради.

            Підставою для розробки проекту є  Податковий кодекс України, Закони України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"  та "Про місцеве самоврядування в Україні".

            Проект рішення розміщено на офіційному сайті Зміївської районної ради http://zmiev-rayrada.gov.ua, Зідьківської селищної ради http://zidkirada.gov.ua в розділі «Регуляторна діяльність» та на інформаційному стенді «Селищна рада інформує», розташованого біля приміщення селищної ради.

            Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення інформації Зідьківською селищною радою за  адресою:

            – вул.Шкільна, буд.5, смт. Зідьки, Зміївського р-ну Харківської області, 63432, факсом (05747) 3-90-59.

            Аналіз його регуляторного впливу розміщений на офіційному сайті на офіційному сайті Зміївської районної ради http://zmiev-rayrada.gov.ua, Зідьківської селищної ради http://zidkirada.gov.ua  в розділі «Регуляторна діяльність» та на інформаційному стенді «Селищна рада інформує», розташованого біля приміщення селищної ради.

            Додаткову інформацію можна отримати за адресою:  вул.Шкільна, буд.5, смт. Зідьки, Зміївського р-ну Харківської області, 63432, тел. (05747) 3-92-09.

АНАЛІЗ  РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ

Експертний висновок

Проект рішення



« повернутися до списку новин