Зміївська районна рада

06.03.2020

Переглядів: 262

Засідання LXX позачергової сесії районної ради відбулося 06 березня 2020 року. В роботі взяли участь 20 депутатів. На порядок денний було винесено 6 питань, які були попередньо опрацьовані на засіданнях постійної комісій районної ради.

Депутати внесли зміни та доповнення до Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2020 рік. Прийнято рішення про внесення змін до районного бюджету згідно зі змінами та доповненнями до районних програм.

Рішеннями сесії затверджено питання, що стосуються спільної власності територіальних громад Зміївського району:

- про приватизацію вбудованих нежитлових приміщень на 1 поверсі житлового будинку за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Дудківка, вул. Зелена, буд. 2  шляхом викупу.

- про передачу нежитлових будівель, розташованих за адресою: м. Зміїв, вул. Донецька, 3, з балансу Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на баланс КНП «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Зміївської районної ради Харківської області.



« повернутися до списку новин