Зміївська районна рада

19.06.2020

Переглядів: 532

ШАНОВНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ, ВЕТЕРАНИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я, ВСІ, ХТО МАЄ ВІДНОШЕННЯ ДО ЦІЄЇ БЛАГОРОДНОЇ  ПРОФЕСІЇ!

Ваше професійне свято ­ чудова нагода ще раз сказати найтепліші і найщиріші слова подяки лікарям, медичним сестрам, фельдшерам, нянечкам, санітарам, водіям швидкої допомоги. День медичного працівника святкують також всі ті, без чиєї сумлінної праці не обійшлася б медична практика, хто має відношення до порятунку людського життя: інженери і технологи, які обслуговують нове обладнання для лікування та діагностики хвороб, хіміки, біологи, лаборанти.

Зайве говорити, що в цю професію можна прийти тільки за покликом душі. «Згораючи сам, світи іншим», ­ так визначив справжнє покликання лікаря великий Гіппократ. І ви робите цей подвиг щодня, з готовністю за першим покликом прийти на допомогу і зробити все можливе, щоб полегшити страждання людей, зцілити їх від недуг, повернути радість життя.

Вам довіряють, вас цінують і поважають. Ваш професіоналізм, щиру турботу з вдячністю згадують тисячі пацієнтів. І саме тому День медичного працівника є також святом тисяч і тисяч вилікуваних вами людей ­ вдячних пацієнтів, яким ви врятували життя і здоров'я.

Віримо, що незважаючи на непрості часи в галузі охорони здоров’я України, лікарська честь і громадянська відповідальність, висока моральність та інтелігентність, працьовитість і професійність будуть тільки примножуватись та слугуватимуть на благо людей.

Найтепліші слова вдячності усім вам, хто оберігає найцінніше, що є в людини – її життя й здоров’я. Зичимо всім вам та вашим родинам здоров’я, любові, достатку й сімейного благополуччя.

 



« повернутися до списку новин