Зміївська районна рада

31.05.2018

Переглядів: 525

Повідомляємо про початок роботи Регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, яка діє у відповідності до Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 (зі змінами) (далі – Порядок).

Основними умовами відбору регіональною комісією інвестиційних програм і проектів є їх відповідність пункту 6 Порядку, а також таким критеріям:

  1. для проектів будівництва – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;
  2. календарний план реалізації становить від одного до трьох років;
  3. співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;
  4. спроможність суб’єктів, які планують залучати кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або утримання об’єктів за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Подача проектів здійснюється до 20 червня 2018 року.

Детальна інформація щодо умов проведення відбору розміщена за посиланням: http://kharkivoda.gov.ua/oblasna-derzhavna-administratsiya/propozitsiyi/119/87905 та   http:// dfrr.minregion.gov.ua.

Пропонуємо долучитися до конкурсу.



« повернутися до списку новин