Зміївська районна рада

17.04.2018

Переглядів: 540

Харківська обласна рада запрошує молодих людей взяти участь в проекті «Школа місцевого самоврядування».  

Стати слухачами школи можуть студенти всіх курсів. Кожен бажаючий повинен зареєструватися і  і вибрати одне з наступних напрямків навчання: інформаційна політика, молодіжна політика, охорона здоров'я, наука та освіта, юриспруденція.

Орієнтовно 23 квітня в Харківській обласній раді відбудеться презентація проекту, молоді люди розділятися по командам відповідно до обраного напрямку, і зустрінуться з керівництвом області. Плануються зустрічі з представниками Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, які розкажуть про реалізацію молодіжної політики, питаннях охорони прав людини і юридичної грамотності. Крім того, учасники зможуть пройти різноманітні тренінги та майстер-класи з особистісного росту.

На завершення студенти створять проекти, спрямовані на розвиток галузі, яку вони вибрали, і 20 червня презентують їх керівництву області та головам профільних комісій облради,  а кращі з них - будуть реалізовані.

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням: http://www.oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/19240-u-kharkivskij-oblasnij-radi-startue-novij-molodizhnij-proekt

За матеріалами сайту Харківської обласної ради



« повернутися до списку новин