Зміївська районна рада

08.11.2016

Переглядів: 748

З днем народження ліцей!

145 років для Всесвіту – лише мить, проте ліцей за цю мить написав свою історію,  пройшов шлях духовного зростання, формування власного авторитету, життєстверджуючої  позиції та досягнення визнання, примножив славу рідного міста, області, країни.

З великим задоволенням вітаємо всю ліцейну родину з Днем народження!

Вчителі ліцею – це творчі, відповідальні, вимогливі і водночас справедливі, щирі, принципові та сучасні  професіонали найвищого рівня!

Ліцей по праву пишається своїми випускниками. Усі вони стали гідними людьми. Де б не навчалися і ким би не працювали, їх завжди відрізняє працелюбність, новаторство і пошук.

Сучасні ліцеїсти – це розумні, активні, наполегливі, креативні, харизматичні учні, з якими завжди цікаво працювати, цікаво спілкуватися, цікаво дружити.

Результатом спільної праці ліцеїстів, учителів, батьківської громадськості, усіх працівників ліцею є велика кількість перемог у найрізноманітніших інтелектуальних конкурсах, олімпіадах, турнірах; визнання на міжнародних освітянських виставках; отримання почесних звань і статусів.

Бажаємо всім міцного здоров’я, творчого натхнення, щирого прагнення до нових знань, упевненості у власних силах, невпинного руху вперед та прагнень до нових звершень! Не зупиняйтеся на досягнутому, ставте перед собою високі завдання та підкорюйте нові вершини! Нехай і далі зростають досягнення ліцею, не зупиняється творчий політ викладачів і кожного року ваша міцна шкільна сім’я поповнюється новими зірочками!



« повернутися до списку новин