Зміївська районна рада

26.05.2018

Переглядів: 975

25 і 26 травня 2018 року на теренах Задонецької сільскої ради відбувся ІІІ етап Чемпіонату України з GPR-орієнтування для квадроциклів під егідою Федерації мотоциклетного спорту України. 

В заході взяли участь голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, депутат Харківської обласної ради Валерія Мураєва. Організатор спортивного свята, голова громадської організації "Квадроциклетний клуб "Адреналін" Руслан Савкін так розповів про свято: "26 травня 2018 року хтось дивився футбол, хтось готовув шашлики, хтось їздив на рибалку, а найактивніші та найжиттєрадісніші люди взяли улюблений квадроцикл, сім'ю, друзів - і поїхали на 3-й етап Чемпіонату України по GPS- орієнтуванню для квадроциклів Can-am Quest Cup. Зміївський район Харківської області став епіцентром квадроспорту та актвиного образу життя на таких вихідних! Цей етап запам'ятається учасникам мальовничою природою, цікавими та складними завданнями, приємною дружньою атмосферою і традиційною гостинністю Зміївщини. На цьому етапі змагалися як досвідчені учасники, так і новачки - всього 21 екіпаж з 5 регіонів України. Не усім вдалося "взяти" контрольні центри, але абсолютно усім взалося отримати максимальне задоволення від змагань! Організатори висловлюють подяку народному депутату України Мураєву Євгенію Володимировичу, депутату Харківської обласної ради, голові благодійного фонду "Крок за кроком" Мураєвій Валерії Олегівні, голові Зміївської районної ради Тімофєєвій Тетяні Володимирівні - за багаторічну підтримку квадроспорту в Україні. 
Радо повідомляємо усіх учасників, а також любителів квадроциклів, что Can-am Quest Cup переміщується на захід України. Тисячолітні Карпати, кришталеві горні ріки, мальовничі ліси та квітучі полонини чекають на вас 07 липня - Мукачево (Закарпатська область), та 21 липня - Львів".

                          



« повернутися до списку новин