Зміївська районна рада

23.05.2019

Переглядів: 488

Соколівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення місцевих податків та зборів на території Соколівської сільської ради на 2020 рік"

Відповідно до вимог Закону України  "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюються проект рішення “Про встановлення місцевих податків та зборів на території Соколівської сільської ради на 2020 рік", розроблений виконавчим комітетом Соколівської сільської ради.

Проекти спрямовані на забезпечення прозорості та гласності в процесі встановлення місцевих податків та зборів на території Соколівської сільської ради.

Підставою для розробки проекту є  Податковий кодекс України, Закони України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"  та "Про місцеве самоврядування в Україні".

Проект рішення розміщено на офіційному сайті Зміївської районної ради http://zmiev-rayrada.gov.ua, та на інформаційному стенді Соколівської сільської ради , розташованого  в приміщенні сільської ради.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення інформації Соколівською  сільською радою за  адресою:

– вул.О.Яроша, буд.68, с.Соколове, Зміївського р-ну Харківської області, 63420, факсом (05747) 65-2-25.

Аналіз його регуляторного впливу розміщений на офіційному сайті Зміївської районної ради http://zmiev-rayrada.gov.ua, та на інформаційному стенді Соколівської сільської ради , розташованого  в приміщенні сільської ради.

Додаткову інформацію можна отримати за адресою:  вул.О.Яроша, буд.68, с.Соколове, Зміївського р-ну Харківської області, 63420, факсом (05747) 65-2-25.

АНАЛІЗ  РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проекту рішення Соколівської сільської ради “Про встановлення місцевих податків та зборів  на території Соколівської сільської ради  на 2020 рік”

Експертний висновок

Проект рішення "ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕВИХ ПОДАТКІВ ТА ЗБОРІВ НА ТЕРИТОРІЇ СОКОЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ НА 2020 РІК"

 

 

 



« повернутися до списку новин