Зміївська районна рада

03.10.2017

Переглядів: 787

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Зміївської районної ради

про оголошення конкурсу

з відбору суб’єкту оціночної діяльності, якого буде залучено для проведення

незалежної оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста

Зміївського району, що закріплено на праві господарського відання за комунальним підприємством «Зміїв-тепло» Зміївської районної ради Харківської області

з/п

Назва об’єкта

Місцезнаходження об’єкта

  1.  

Нежитлова будівля (котельня) загальною площею 161,9 кв. м

Харківська область, м. Зміїв,  Пролетарське шосе, буд. 22А

Умова оплати за виконані роботи - витрати за надані послуги покладаються на балансоутримувача.

До участі в конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності, які мають відповідний сертифікат суб’єкта оціночної діяльності.

Бажаючим взяти участь в конкурсі необхідно подати до Зміївської районної ради конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті, а саме:

- заява на участь у конкурсі за встановленою формою;

- копія установчого документа претендента;

- копія витягу з реєстру платників єдиного податку;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

- копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо).

            Конкурсна пропозиція суб’єкта оціночної діяльності подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання та умови оплати робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

            Конкурс відбудеться 17 жовтня 2017 року о 9.00 годині за адресою:  63404, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Адміністративна, буд. 9, кабінет № 5.

            Конкурсна документація (запечатаний конверт разом із супровідним листом) подається до Зміївської районної ради (кабінет № 2) до 11 жовтня 2017 року (включно) до 17.00 год. за адресою: 63404, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Адміністративна, буд. 9.

            З додатковою інформацією можна ознайомитися у відділі з питань управління комунальним майном виконавчого апарату районної ради за адресою: 63404, Харківська обл., м. Зміїв, вул. Адміністративна, буд. 9, кабінет № 3, тел. 3-19-17.

 

 



« повернутися до списку новин