Зміївська районна рада

09.05.2020

Переглядів: 506

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ, ТРУДІВНИКИ ТИЛУ, ДІТИ ВІЙНИ! ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

Минуло 75 років від весни 1945-го. Ціле людське життя пролетіло від того часу, коли наші батьки й діди здобули Велику Перемогу над нацизмом. Але цими травневими днями ми, як і раніше, переживаємо все ту ж радість зі сльозами на очах, відчуваємо все ту ж гордість і скорботу, також завмираємо у хвилині мовчання.

Щороку 9 Травня люди різних національностей та віросповідань, професій і вікових груп, як ніколи, відчувають себе єдиним народом.

Нас об’єднує пам’ять — загальна для всіх і абсолютно важлива для кожного. У багатьох родинах зберігаються бойові нагороди, трикутнички фронтових листів та пожовклі від часу фотографії. З них дивляться на нас наші прадіди, діди й батьки. Багато з них так і залишилися вічно молодими, загинувши на полях боїв заради того, щоб ми могли сьогодні жити. Мільйони наших родинних історій сплітаються в історію нашого народу — важливу й героїчну.

9 Травня – славетний день, який кров’ю, сльозами та всенародною пам’яттю викарбуваний на меморіальних сторінках історії.

Його живими свідками є діти війни, які сьогодні можуть свідчити, чия мужність і сила духу, чия стійкість стали запорукою розгрому нацизму.

Гордість і радість Великої Перемоги живуть у наших серцях. Ми передаємо їх наступним поколінням, щоб вони пишалися величчю подвигу, силою духу й патріотизмом своїх предків.

Дорогі ветерани! Ви відстояли рідну землю, перемогли у битві за мирне майбутнє усього світу.

Ваше вміння цінувати свободу, берегти країну й захищати свої домівки завжди будуть прикладом для ваших нащадків.

Від імені всього депутатського корпусу районної ради душі бажаю вам міцного здоров’я й безхмарного неба.

Прийміть наш доземний уклін!

Зі святом вас, дорогі зміївчани, з днем Великої Перемоги.



« повернутися до списку новин