Зміївська районна рада

06.10.2017

Переглядів: 755

Протягом декількох років мешканці дев’ятиповерхового будинку по Пролетарському шосе  в місті Зміїв стикалися з такою проблемою, як протікання даху. Цього року ініціативна група багатоквартирного житлового будинку, яку очолив Володимир Скиданов, виступила з ініціативою щодо розв’язання цього гострого питання.

Протягом липня-вересня було виконано ремонтні роботи, а 6 жовтня 2017 року відбулося урочисте відкриття проекту «Затишна оселя кожному мешканцю будинку», який відповідно до рішення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад “Разом в майбутнє” став переможцем в 2017 році. В урочистостях взяли участь депутати Харківської обласної ради Валерія Мураєва і Олена Пилипенко, Зміївський міський голова Петро Кучков, депутати Зміївської міської ради, представники ініціативної групи, мешканці будинку.

В рамках проекту виконано капітальний ремонт даху дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку на загальній площі 752,0 кв. м. На його реалізацію виділено 196,5 тис. грн., в тому числі: з обласного бюджету  - 98,3 тис. грн., коштів міського бюджету - 88,4 тис. грн. та коштів мешканців житлового будинку - 9,8 тис. грн.

  

     



« повернутися до списку новин