Зміївська районна рада

03.11.2017

Переглядів: 774

03 листопада 2017 року відбулася XXXVII чергова сесія Зміївської районної ради  VII скликання. В роботі взяли участь 24 депутати,  голова Зміївської райдержадміністрації, депутати Харківської обласної ради, заступники голови, керівники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, представники засобів масової інформації, представники правоохоронних органів, голови місцевих рад, міський голова.

Затверджено Програму розвитку Комунальної установи Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Зміївської районної ради «Турбота і захист» на 2017-2018 роки, внесено зміни до Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2017 рік, Програми реформування і розвитку житлово- комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі  Зміївського району на 2017-2020 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2015-2017 роки, Програми соціального захисту населення Зміївського району на 2016-2018 роки, Програми культурно-мистецьких заходів в Зміївському районі на 2015-2017 роки, Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Зміївському районі на 2014-2018 роки, Програми розвитку періодичного друкованого видання «Зміївська районна газета «Вісті Зміївщини» на 2017-2018 роки, Програми інформатизації Зміївського  району на 2017-2019 роки.

Ці зміни та доповнення було відображено в рішенні про районний бюджет на 2017 рік. Збільшено видатки для медичних закладів району (на придбання медикаментів для пільгового контингенту в сумі 35 тис. грн., на придбання  туберкуліну в самі 150 тис. грн., на придбання вакции від грипу в сумі 15 тис. грн., на проведення поточного ремонту навісу та покрівлі входу в АЗПСМ сел. Зідьки в сумі 15 тис. грн. тощо), для редакції Зміївської районної газети «Вісті Зміївщини» в сумі 28 тис. грн., для фінансової  підтримки ГО ФК «Зміїв»  в сумі 50 тис. грн., для освітніх закладів району (придбання вікон для Шелудьківського ліцею в сумі 173,813 тис. грн, облаштування паркану в сумі 111,888 тис. грн., поточни ремонт покрівлі в сумі 107,069 тис. грн. та придбання ноутбуків в сумі 30 тис. грн. для Зміївської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 , капітальний ремонт приміщення Височинівської філії Зміївського ліцею № 1 в сумі 873,915 тис. грн, на придбання тенісного столу та спортінвентаря для Чемужівської ЗОШ І-ІІІ ст. в сумі 7,920 тис. грн., на виконання експертизи кошторису «Реконструкція стадіону «Авангард» в м. Зміїв», коригування проекту та реконструкцію в сумі 904,121 тис. грн. тощо), для надання фінансової підтримки КП «Зміїв-сервіс» на придбання екскаватора-навантажувача в сумі 1000  тис. грн, тощо. За рахунок субвенції від Борівської сільської ради виділено кошти на придбання шкільних меблів для Гусинополянської ЗРШ І-ІІ ст. в сумі 24,88 тис. грн., за рахунок субвенції від  Задонецької сільської ради – на придбання будівельних матеріалів для утеплення, заміни покрівлі та забезпечення санітарної зони свердловин в с. Гайдари в сумі 31,72 тис. грн., за рахунок субвенції від Комсомольської селищної ради – на капітальний ремонт покрівлі Шебелінської ЗОШ І-ІІІ ст. в сумі 346,099 тис. грн.

Депутати заслухали звіт районної державної адміністрації про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року, внесли зміни в назви, юридичні адреси та затвердили нові статути Геніївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Шебелинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Зміївського центру дитячої та юнацької творчості, надали згоду на передачу в оренду об`єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста Зміївського району, дозволи на списання основних засобів з балансу відділу освіти, КЗОЗ «Зміївська центральна районна лікарня», КЗОЗ «Слобожанська міська лікарня», внесли зміни до назви та затвердили Положення про Комунальний заклад “Зміївський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді”, зміни до Порядку використання коштів районного бюджету для надання фінансової підтримки районним громадським організаціям інвалідів, ветеранів та чорнобильським громадським організаціям, затвердили  технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення сільськогосподарських угідь, що надається в оренду фермерському господарству Строгого Олександра Федоровича. 

        



« повернутися до списку новин