Зміївська районна рада

12.10.2018

Переглядів: 549

12 жовтня 2018 року відбулася LІІ чергова сесія Зміївської районної ради. В роботі сесії взяли участь 32 депутати, міський, селищні, сільськи голови, керівники управлінь, відділів Зміївської РДА, представники підприємств району та засобів масової інформації.

Рішеннями сесії затверджено Програму висвітлення діяльності Зміївської районної ради на 2019 рік, внесено зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2018 рік, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки, Програми соціального захисту населення Зміївського району на 2016-2018 роки, Програми підтримки розвитку архівної справи на 2016-2021 роки.

Ці зміни та доповнення було відображено в рішенні про районний бюджет на 2018 рік.  Збільшено видатки на придбання багатофункціонального пристрою в сумі 10,00 тис. грн., на придбання програмного забезпечення в сумі 11,00 тис. грн., на придбання вогнегасників та кронштейнів для них в сумі 1,365 тис. грн., на придбання картонних коробів в сумі 14,7 тис. грн, для КНП «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на оплату за інтернет в сумі 24,00 тис. грн., на оплату послуг в сумі 17,840, на придбання дезінфікуючих засобів для амбулаторій  в сумі 60,00 грн. тощо, для КЗОЗ «Зміївська центральна районна лікарня» на придбання дезінфекційних засобів та виробів медичного призначення в сумі 34,482 тис. грн., на придбання випромінювача ультразвукового  в сумі 7,80 тис. грн., на придбання лікарських засобів для пільгових категорій населення в сумі 7,341 тис. грн., на придбання 2-х холодильників в дитяче відділення лікарні в сумі 8,20 тис. грн., на придбання виробів медичного призначення для лікування грипу і ГРВІ та проведення вакцинопрофілактики в сумі 50,00 тис. грн., на відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину  в сумі 262,00 тис. грн., на придбання лікарських засобів для стаціонарного лікування в сумі 74,840 грн., на будівництво ЛФК комплексу за адресою: м. Зміїв, вул. Пушкарьова, 37 в сумі 3000,00 грн.; для КП «Зміїв-сервіс» на капітальний ремонт свердловини № 1/1974 м. Зміїв, Пролетарське шосе, бн в сумі 741, 00 тис. грн., для відділу освіти виділено кошти на придбання продуктів харчування, на придбання котла опалювального для Височинівської філії Зміївського ліцею № 1 в сумі 73,878 тис. грн. , для Зміївського інклюзивно-ресурсного центру на придбання телевізору в сумі 12,004 тис. грн., на придбання двох комп’ютерів в зборі в сумі 32,914 тис. грн. на охоронне освітлення  стадіону «Авангард» в сумі 11,722 тис. грн., на придбання дитячої ігрового майданчику для  Чемужівської ЗОШ І-ІІІ ст. в сумі 68,00 тис. грн. тощо, для управління соціального захисту населення на надання адресної допомоги громадянам в сумі 200,00 тис. грн. тощо. Крім того, за рахунок збільшення субвенцій з місцевих бюджетів від Зміївської міської, Лиманської, Соколівської та Геніївської сільських рад збільшені видатки на виконання монтажних робіт по газифікації АЗПСМ з вбудованим житлом для лікаря в с. Лиман в сумі 195,00 тис. грн., на компенсацію перевізникам за пільговий проїзд в сумі 256,471 тис. грн., на надання фінансової підтримки КП «Зміїв-Сервіс» на придбання пожежних гідрантів в кількості 8 шт. в сумі 39,143 тис. грн., на капітальний ремонт дороги по вул. Зміївський с. Лиман в сумі 1000,00 тис. грн., на капітальний ремонт свердловини № 1/1974 м. Зміїв, Пролетарське шосе, бн в сумі 608,625 тис. грн.

 Депутати призначили Білик Тетяну Миколаївну на посаду директора Геніївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Колісника Сергія Леонідовича на посаду директора Пасічанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, утворили дошкільний підрозділ в структурі Комунального закладу «Тимченківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» та затвердили Статут закладу.

 

Прийнято рішення про участь у обласному конкурсі  міні-проектів розвитку територіальних громад  «Разом в майбутнє» у 2019 році, а саме співфінансування в 2019 році 5 міні-проектів навчальних закладів району.

 

Рішеннями сесії внесено зміни до Переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району,  надано згоду на передачу в оренду об`єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста Зміївського району, на приватизацію нежитлової будівлі (котельні) шляхом продажу за конкурсом, на прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області нежитлового будинку, на передачу піаніно з балансу Комунального закладу «Центральна бібліотечна система Зміївського району» на баланс Комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Бірківська дитяча музична школа», на прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області книг, на передачу з спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району у комунальну власність територіальної громади Геніївської сільської ради труби металевої, затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Депутати не підтримали рішення про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок рекреаційного призначення державної власності, що надаються для будівництва об’єктів стаціонарної рекреації, пов’язаних з обслуговуванням потреб жителів територіальної громади Зміївського району, яка розташована за межами населених пунктів на території Задонецької сільської ради Зміївського району Харківської області.

          



« повернутися до списку новин