Зміївська районна рада

05.03.2020

Переглядів: 302

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН ЯК ЗАПОРУКА СОЦІАЛЬНИХ ГАРАНТІЙ У МАЙБУТНЬОМУ

На виконання доручення Прем’єр – Міністра України від 17.02.2020 р. № 6698/0/1-20 органами Державної служби України з питань праці проводяться заходи щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Враховуючи, що роль державної служби зайнятості в процесах легалізації зайнятості в Україні спрямована на створення сприятливих умов для детінізації заробітної плати та забезпечення соціальної захищенності працівників, фахівцями Зміївської районної філії Харківського обласного центру зайнятості протягом березня-квітня 2020 будуть проводитися зустрічі з роботодавцями галузі будівництва  для здійснення інформування  про необхідність  дотримання вимог законів України «Про зайнятість населення», «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», Кодексу законів про працю України, «Про оплату праці», «Про рекламу».

Роботодавцям державна служба зайнятості також  пропонує компенсаційні та стимулюючі виплати за створення нових робочих місць або працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.



« повернутися до списку новин