Зміївська районна рада

22.11.2019

Переглядів: 297

22 листопада 2019 року відбулася чергова LXVI сесії районної ради VII скликання. В роботі сесії взяли участь 24 депутати, які розглянули 29 питань порядку денного.

Депутати прийняли рішення про продовження дії Програми інформатизації Зміївського району Харківської області на 2017–2019 роки, внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2019 рік, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2017-2021 роки, Комплексної програми розвитку освітянської галузі Зміївського району на 2017-2019 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2018-2020 роки, Програми розвитку Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на 2019 рік, Програми соціального захисту населення Зміївського району на 2019-2021 роки, Програми зайнятості населення Зміївського району на 2018-2020 роки, Програми культурно-мистецьких заходів в Зміївському районі на 2018-2020 роки затвердженої рішенням ХХХІХ сесії районної ради VІІ скликання від 21 грудня 2017 року №679-VIІ.

Депутати взяли до відома звіт районної державної  адміністрації про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року, внесли зміни до районного бюджету згідно зі змінами та доповненнями до районних програм.

Про внесення змін до рішення LVІI сесії районної ради VІI скликання від 21 грудня 2018 року № 1002-VIІ «Про районний бюджет на 2019 рік», зміни проведено в межах затверджених асигнувань.

За рахунок збільшення субвенцій від місцевих рад сприямовано 34,00 тис. грн на придбання дверей для амбулаторії ЗПСМ с. Нижній Бишкин, 27,115 тис. грн. на придбання шестиканального електрокардіографа для амбулаторії  ЗПСМ с. Скрипаї, 32,00 тис. грн. на придбання меблів та м’якого інвентарю і 18,00 тис. грн. на придбання побутової техніки для КНП «Слобожанська районна лікарня», 301,21 тис. грн. на виконання програми компенсації перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом, 60,00 тис. грн. на оцінку впливу на довкілля провадження планової діяльності –будівництво глибоководної артезіанської свердловини в с. Гайдари, 5,00 тис. грн. на придбання багатофункціонального пристрою і 19,00 тис. грн. на придбання ноутбука для першого класу КЗ «Скрипаївська ЗОШ І-ІІІ ст.», 4,2 тис. грн. на придбання принтеру та 5,353 тис. грн. на придбання мобільної акустичної системи для КЗ «Шебелинська ЗОШ І-ІІІ ст.», 450,00 тис. грн. на надання фінансової підтримки на безповоротній основі КП «Зміїв-сервіс» на проведення капітального ремонту водопроводу по вул. Слюсаренка м. Зміїв, 42,00 тис. грн. на придбання насосного агрегату з електродвигуном.

Про надання згоди на передачу в оренду об`єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста Зміївського району.

Рішеннями сесії затверджено питання, що стосуються спільної власності територіальних громад Зміївського району:

- внесено зміни до Переліку підприємств, установ, закладів та інших організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району та Переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, доповнення до  Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, що підлягають приватизації у 2019 році, затвердженого рішенням LIV сесії районної ради VII скликання від 07 грудня 2018 року № 969-VII;

- прийнято у спільну власність мережу водопроводу;

- надано згоду на приватизацію частини нежитлової будівлі, розташованої за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Бірки, вул. Шкільна, буд. 22,  шляхом викупу,  вбудованих нежитлових приміщень на 1 поверсі житлового будинку, розташованих за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Дудківка, вул. Зелена, буд. 2 шляхом продажу на аукціоні, нежитлової будівлі, розташованої за адресою: Харківська область, Зміївський район, с. Мохнач, вул. Воїнів Сибіряків, буд. 107 шляхом продажу на аукціоні, що перебувають на балансі Комунального некомерційного підприємства «Зміївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» ;

- про закріплення майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району за КП «Зміїв-тепло»;

- про звільнення КП «Зміїв-сервіc», «Зміїв-тепло», «Зміївське бюро технічної інвентаризації, землевпорядкування, містобудування та архітектури» від сплати частини чистого прибутку (доходу) на 2020 рік.

На сесії прийнято рішення про визначення Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району зберігачем матеріалів технічної інвентаризації та інвентаризаційних справ,  затверджено Положення про діяльність аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Зміївського району, внесено зміни до «Положення про звання «Почесний громадянин Зміївського району», змінено назву Зідьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Г.І.Ковтуна Зміївської районної ради Харківської області, утворення у складі закладу структурного підрозділу дошкільної освіти, погоджено Меморандум про співпрацю між Харківською та Зміївською районними радами, затверджено список присяжних для  Зміївського районного суду Харківської області, внесено доповнення до плану роботи районної ради на 2019 рік.

 

 



« повернутися до списку новин