Зміївська районна рада

21.05.2018

Переглядів: 575

21 травня 2018 року відбулася консультативно дорадча рада при голові Зміївської районної ради. На засіданні були присутні 14 голів міської, селищної і сільських рад району.

Розглянуто 5 питань порядку денного.

Голова районної ради Тетяна Тімофєєва порушила перед присутніми питання про  обговорення розміру місцевих податків, за підсумками якого місцеві ради найближчим часом повинні прийняти рішення про затвердження земельного податку, податків на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставок єдиного податку, транспортного податку, туристичного збору, збору за місця для паркування транспортних засобів.

Про організацію роботи КП «Зміївське бюро технічної інвентаризації» доповів директор підприємства Дмитро Воронцов. Він зауважив, що Зміївське БТІ також надає послуги з паспортизації об’єктів благоустрою населених пунктів: дитячих та спортивних майданчиків, майданчиків для збору ТПВ тощо.

Про роботу КП «Зміїв-сервіс» розповів директор підприємства Віктор Ревенко. Також  головам рад було запропоновано підготувати пропозиції щодо встановлення додаткових баків для сміття у разі потреби.

Про суттєве збільшення кількості людей, які бажають отримати статус безробітного, та надання всебічної підтримки таким особам доповіла директор Зміївського районного центру зайнятості Ніна Лисенко.

Про нараду-семінар з питань проведення децентралізації, зокрема вирішення та роз’яснення проблемних питань у реалізації місцевими радами у цьому процесі своїх повноважень, що відбудеться в  смт Затока, Одеської області в вересні 2018 року, повідомила завідуюча організаційним відділом виконавчого апарату районної ради Ольга Шаповалова.



« повернутися до списку новин