Зміївська районна рада

09.09.2016

Переглядів: 782

9 вересня 2016 року відбулася ХVІ чергова сесія Зміївської районної ради VІІ скликання.  На засіданні депутати заслухали інформацію керівника Чугуївської місцевої прокуратури Харківської області Колодинського Д. В. про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності прокуратури Зміївського району за І півріччя 2016 року, начальника  електричних мереж у Зміївському районі Даниленко М. І. про катастрофічну ситуацію та загрозу енергетичній безпеці у Зміївському районі Харківської області, головного лікаря комунального закладу охорони здоров'я “Зміївська центральна районна лікарня” Зміївської районної ради Харківської області Лисака М. П. про роботу галузі охорони здоров’я Зміївського району за підсумками І  півріччя 2016 року.

На сесії було розглянуто 31 питання, внесені зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Зміївського району на 2011-2014 роки, Програми розвитку Комунальної установи по забезпеченню діяльності з утримання та обслуговування майна спільної власності територіальних громад Зміївського району на 2016 рік, Програми економічного і соціального розвитку Зміївського району на 2016 рік, Комплексної програми розвитку освітянської галузі  Зміївського району на 2014-2016 роки, Комплексної районної програми «Здоров’я жителів Зміївщини» на 2015-2017 роки, Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в Зміївському районі на 2014-2018 роки, рішення IV сесії районної ради VІI скликання від 25 грудня 2015 року №46-VIІ «Про районний бюджет на 2016 рік".

         Депутати затвердили Положення про порядок проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу для громадян, які проживають у Зміївському районі, надали згоду на передачу в оренду об`єктів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста Зміївського району та списання з балансу відділу освіти Зміївської районної державної адміністрації нерухомого майна, подовжили трудові договори (контракти) з керівниками комунальних підприємств, оголосили конкурси на заміщення посад директорів КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЗМІЇВСЬКА ЦЕНТРАЛІЗОВАНА БІБЛІОТЕЧНА СИСТЕМА» та  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЗМІЇВСЬКИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ», затвердили Статути КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЗМІЇВСЬКА ЦЕНТРАЛІЗОВАНА БІБЛІОТЕЧНА СИСТЕМА» та Комунального закладу «Зміївський районний будинок культури» в новій редакції, змінили назву КЗОЗ «Комсомольська міська лікарня» та затвердили Статут КЗОЗ «Слобожанська міська лікарня» в новій редакції, взяли участь у вирішенні інших важливих питань району.

 

 

 

 



« повернутися до списку новин