Зміївська районна рада

06.11.2017

Переглядів: 742

06 листопада 2017 року відбувся виїзний прийом депутата Харківської обласної ради Валерії Мураєвої в с. Борова. На прийом звернулося 3 мешканців с. Борова. Серед питань – оформлення субсидії, матеріальна допомога на придбання дров, створення ДНЗ в с. Борова. 

З усіх порушенних питань надано рекомендації та пропозиції.

Цього дня  також відбулося урочисте відкриття робіт, які було реалізовано в рамках проекту «Чисте село - це мрія, втілимо її разом» - переможця обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє». В урочистостях взяли участь депутат Харківської обласної ради Валерія Мураєва, голова Зміївської районної ради Тетяна Тімофєєва, Борівський сільський голова Людмила Танашкіна,  ініціативна група міні-проекту, громадськість села.

З метою покращення санітарного стану сільської ради завдяки перемозі було придбано та встановлено огорожі для 46 контейнерів для збору ТПВ на загальну суму 101150 грн., з яких 50575  грн. виділено з обласного бюджету, 45517 грн. – з бюджету Борівської сільської ради, 5058 грн. залучено коштів ініціативної групи.

Завдяки реалізованому проекту небайдужі до життєдіяльності громади мешканці с. Борова долучилися до доброї справи, завдяки якій вулиці населених пунктів стали чистими і мають більш естетичний вигляд, громада вдячна за планування заходів з благоустрою та їх втілення, а сільська рада планує продовження робіт з придбання контейнерів для ТПВ та благоустрою майданчиків

             



« повернутися до списку новин